Boerderij en pony kamp

Voor groot en klein, voor jong en oud dan ben je bij ons aan het juiste adres

Wat is op kamp

De kinderen leren er alles over de pony's aangepast aan hun leeftijd. Verzorging: borstelen, manen en staart, hoeven verzorgen op een veilige manier. Voeding: pony's voederen en water geven. Western Riding: van stap naar draf, wandeling op de straat. Omgang: wandelen aan de hand, uit de weide halen, omgang tussen pony en kind. Plezier: sport en spel met pony's en vriendjes. Spel: verschillende sporten uit testen, knutselen, koken,... We gaan ook de dieren gaan verzorgen op de kinderboerderij, we leren nieuwe dieren kennen en hun gewoontes. We wanen ons in het echte boereleven. Ook maken we ons eigen lunchpakket. Dit alles met pony's gekozen op maat van uw kind, in kleine groepen voor een optimale begeleiding. Op vrijdagnamiddag tonen de kinderen het beste van zichzelf in een kleine show.

Voor wie

Voor kinderen vanaf 4 jaar tot 14 jaar. Met of zonder ervaring, iedereen welkom. Doorgroeimogelijkheden volgens aanbod.

Aanbod

Paasvakantie

Zomervakantie

Herfstvakantie

Prijzen

200 euro* voor 1 week (tweede kind van hetzelfde gezin krijgt 20 euro korting) Tussenkomst in de mutualiteit mogelijk. *in de prijs: tussendoortjes,picknick, water, begeleiding, verzekering

Voorwaarden

Een les moet 24 uur op voorhand geboekt worden via de site of facebookpagina. Enkel met bevestigingsmail van ons, is de les geboekt. Ruiters die niet in het bezit zijn van een 10-beurtenkaart dienen de lessen op voorhand te betalen, de factuur vind je terug in uw mailbox. Een half uur voor de les dient men aanwezig te zijn om te helpen met de verzorging van het paard of de pony. Vanaf de derde les vragen wij om eens verzekering aan te sluiten via de club. Bij ons is men verplicht om een ruiterhelm te dragen.